Pradžia » Renginiai » Nominacijų šventė „Metų mokinys“

Noriu paskaityti apie

Nominacijų šventė „Metų mokinys“

Baigiantis mokslo metams, mūsų  mokykloje vyko graži šventė – nominacijų popietė „METŲ MOKINYS – 2023“. Šiais metais  pelnyti Metų mokinio apdovanojimus pretendavo 25 kandidatai. Devyniose nominacijose varžėsi po tris 1-8 klasių mokinius. Renginio organizatoriai – mokytojai S. Liaudanskienė, R. Klemanskienė, E. Račkauskienė, A. Skukauskas, A. Kinčinas – iš visų pretendentų, atsižvelgdami į jų pasiekimus, laimėjimus,  dalyvavimą rajono ir respublikos olimpiadose, konkursuose, išrinko pačius šauniausius, sportiškiausius, meniškiausius, gabiausius mokinius.

Jau ketvirtą kartą  saulėtą pavakarę į šventę susirinko mokiniai, jų tėveliai bei mokytojai. Renginį šiltu sveikinimo žodžiu pradėjo mokyklos direktorė Alma Mikienė. Ji pasidžiaugė, kad Metų mokinio rinkimai tapo tradiciniai, kad turime nemažą būrį mokinių, kurie garsina mokyklą rajone ir respublikoje ir dėkojo rūpestingiems  tėveliams, auginantiems puikias atžalas. Renginio vedėjai Emilija B. ir Gustas L. skambant fanfaroms kvietė ant scenos pakilti nominantus. Dalyviai ir žiūrovai su jauduliu laukė akimirkos, kol bus atplėštas vokas ir paskelbtas laimėtojas. Devyniems dalyviams nusišypsojo laimė ir aidėjo garsūs mokytojų, tėvelių bei draugų aplodismentai. Pirmoje „Metų skaitytojo“ nominacijoje nugalėjo 2b klasės mokinė Miglė Jokubauskaitė. „Metų aktyvisto“ nominacija nudžiugino Aleksą Pocių, 7b klasės mokinį. 8b klasės mokinei Agnei Kaveckaitei atiteko „Metų sveikuolio“ nominacija ir išskirtinis Mokyklos tarybos prizas – arbūzas.  „Metų menininko“ nominaciją pelnė Rugilė Savickytė iš 7b klasės. Iveta Baužinskaitė,  4a klasės mokinė, laimėjo nominaciją „Metų sėkmė“. Meda Kavaliūnaitė iš 7b klasės apdovanota „Metų sportininko“ nominacija. „Metų protas“  – 7b klasės mokinys Gabrielius Čijauskas. Nominaciją „Metų garbė“ pelnė Jogilė Paulauskaitė, kuri mokosi 7b klasėje. Garbingos „Metų mokinio“ nominacijos nugalėtoja tapo 5a klasės mokinė Gabija Žebrauskaitė. Labai džiugu, kad ypač aktyvi ir smalsi Gabija antrus metus iš eilės nusipelno  tokio įvertinimo. Visi nominantai buvo apdovanoti diplomais, rašikliais su METŲ MOKINIO logotipu, o nugalėtojai džiaugėsi dar originaliais mokytojo A. Skukausko sukurtais  simbolinias METŲ MOKINIO suvenyrais. Mokyklos direktorė padėkomis pagerbė ir šauniųjų mokinių tėvelius. Renginio metu šventinę nuotaiką dovanojo mūsų mokyklos mažieji šokėjėliai ir dainininkai. Skambėjo linksmos dainelės ir energingai trypė šokėjai. Visi dalyviai su tėveliais ir mokytojais noriai  fotografavosi prie mokyklos sienelės.

Sveikiname visus „Metų mokinio“ nominantus! Linkime visada būti aktyviems, motyvuotiems, ryžtingiems, pasitikėti savimi  ir dalyvauti bei siekti aukštumų įvairiuose konkursuose, veiklose. Tikimės, kad kitąmet pavasarį į Metų mokinio apdovanojimus susirinks ne mažesnis būrys mūsų progimnazijos šaunuolių.

                                                                                                     Mokytoja D. Liutkutė

Projektas „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis”

Straipsneliai pagal temas