Pradžia » Be kategorijos » LIK SVEIKA, MOKYKLA!

Noriu paskaityti apie

LIK SVEIKA, MOKYKLA!

     Birželio 23 dieną prie jau džiugiai atostogaujančių pradinukų prisijungė ir vyresnieji 5-8 klasių mokiniai. Paskutinę mokslo metų dieną jie atsisveikino su klasės draugais, mokytojais.

Aktų salėje visus mokinius pasibaigusių mokslo metų ir prasidedančių atostogų proga pasveikino mokyklos direktorė Alma Mikienė bei jos pavaduotoja Audronė Pavelskienė. Progimnazijos administracija pasidžiaugė mokinių ir mokytojų pasiekimais, laimėjimais konkursuose bei olimpiadose  ir įteikė padėkos raštus. Mokyklą paliko ir vyriausieji mokiniai – aštuntokai. Jie nuoširdaus jaudulio lydimi padėkojo mokytojams už kartu praleistus aštuonerius metus, už perteiktas žinias ir pamokymus, patarimus, padrąsinimus….Visi aštuntokai sėkmingai įveikė pagrindinio ugdymo pirmąją pakopą ir gavo pažymėjimus. Jų laukia gimnazijos, kitos mokyklos….

Šventės pabaigoje pakiliai nuskambėjo mokinių ir mokytojų  atsisveikinimas – iš širdies plaukianti ir visą bendruomenę vienijanti mokyklos daina himnas: „Mokykla, mokykla, būk sveika!/Daug dar metų išliki jauna…..“

Ištuštėjo mokykla… Iki rudens…. Visiems gražios, smagios, saulėtos, turiningos ir saugios vasaros!

                                                                                                       Jaunosios mokyklos žurnalistės

Projektas „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis”

Straipsneliai pagal temas