Pradžia » Renginiai » „Germantas“ prie Germanto

Noriu paskaityti apie

„Germantas“ prie Germanto

 Argi gali baigtis mokslo metai be tradicinės sveikatingumo dienos prie Germanto ežero? Džiaugdamiesi galimybe vėl laisvai būriuotis, bendrauti po pertraukos mūsų mokyklos 5-8 klasių mokiniai ir auklėtojai karštą penktadienį gerai nusiteikę išskubėjo prie ežero.

Gausiai  susirinkę mokiniai turiningai, aktyviai leido laiką gražioje gamtoje, tyrame ore. Ne degintis visi čia susirinko, o judėti, sportuoti, patirti gerų emocijų, pajusti kolektyviškumo svarbą. Renginys prasidėjo entuziastingajai fizinio ugdymo mokytojai Raimondai Račienei visas klases pakvietus išsirikiuoti ir šūkiu ar skanduote prisistatyti. Rikiavosi tikrai ilgos klasių mokinių eilės ir visi, nenusileisdami vieni kitiems garsiai išrėkė savo sugalvotą šūkį. Visi mokiniai labai kūrybingi!

Linksmai prisistatę mokiniai turėjo įvairios veiklos. Penktokai ir šeštokai lenktyniavo vieni su kitais greitumu, vikrumu, susiklausymu – jie dalyvavo estafetėse. Daug garsių emocijų aidėjo atliekant įvairias komandines užduotis! Septintų ir aštuntų klasių berniukų komandos žaidė futbolą. Nors ir kepino karštis, vaikinukai iš visų jėgų stengėsi už savo komandą. Mergaitės iš atsineštų maisto produktų sumaniai gamino iškylautojo pietus. Tikrai ne badas, kai tiek atsirado sumuštinių, vaisių vėrinukų ir kitokių gardumynų… Visi pasistiprino! O stiprybės ir fizinės jėgos tikrai prireikė virvės traukimo varžybose. Taip kiekvienos klasės komandai norėjosi į savo pusę priversti judėti priešininkus…. Visi spyrėsi kaip ožiai …iš paskutiniųjų. Bet vis tiek kažkas stipresnis!…

Pabaigą lydėjo geros emocijos gavus apdovanojimus. „Stipriausia komanda“, „Greičiausia komanda“ ir „Gausiausiai susirinkusi klasė“  – tai 6b klasė! „Spalvingiausia dėlionė“  – 8b klasės sėkmė. 7a klasės komanda pelnė „Originaliausio patiekalo“ įvertinimą. Įvertinimas  „Stipriausia komanda“  atiteko 8a klasei.

   Pasportavę, pajudėję, smagiai ir naudingai praleidę laiką visi skirstėsi namo. Džiugu visiems pabūti gamtoje, pasisemti geros nuotaikos ir atsipalaiduoti baigiantis mokslo metams… Juk „Germantas“ negali be Germanto!

                                                                                           Jaunosios mokyklos žurnalistės

Projektas „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis”

Straipsneliai pagal temas