Pradžia » Renginiai » „Šviečiantys moliūgai“

Noriu paskaityti apie

„Šviečiantys moliūgai“

Šiais mokslo metais susibūrusi nauja Mokyklos taryba  pakvietė mokyklos bendruomenę į išmoningą, netikėtą, bet labai derančią su rudeniu šventę „Šviečiantys moliūgai“. Spalio 21d. 1-8 klasių mokiniai išmoningai išskaptuotais moliūgais nušvietė taką iki mokyklos. Iš viso sužibo 167 moliūgai, kurie viliote viliojo pasivaikščioti ypatinga alėja bei traukė akį visų pravažiuojančių gatve. Kaip jau yra ne kartą buvę, „Germanto“ bendruomenė vėl nustebino telšiškius!

Iš 1 – 4 klasių daugiausiai moliūgų atnešė 2a, net 20. E.Gaudiešius iš 3b atrideno patį didžiausią moliūgą, kurio apimtis – 119 cm. Patį mažiausią moliūgą, 24 cm apimties, atnešė D.Žukauskas iš 2a. 2b klasės mokiniai išrikiavo savo moliūgus į 453 cm virtinę.

Moliūgų dydžiu ir gausumu nenusileido ir 5 – 8 klasių mokiniai. Daugiausiai, net 21 moliūgą, įžiebė 6a klasės mokiniai. Jie moliūgus sudėjo į 482 cm eilę. Patį didžiausią moliūgą atitempė L.Ringytė iš 5a. Jos moliūgo apimtis 140 cm. J.Jučinskas iš 7b atnešė patį mažutėliausią moliūgą, tik 20 cm apimties.

Prie šventės prisidėjo ir patys vyriausi mūsų mokyklos mokiniai. T.Dzeržanauskas iš 8a atnešė moliūgą, kurio apimtis 85 cm.

Renginio „Šviečiantys moliūgai“ staigmenos laukia jūsų visų sugrįžtant į mokyklą.

                       Renginio organizatoriai

Projektas „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis”

Straipsneliai pagal temas