Pradžia » Renginiai » Paliekam tave, mokykla!

Noriu paskaityti apie

Paliekam tave, mokykla!

Birželio 22-osios rytą pasipuošę, linksmai nusiteikę, nešini gėlėmis mokiniai skubėjo į mokyklą jau ne mokytis, o pasitikti taip lauktos vasaros. Daug dienų praleista  čia mokantis, dalyvaujant įvairiuose renginiuose ir veiklose… Tai laikas, kuris augina, brandina, keičia augantį, bręstantį žmogų. Paskutinį kartą į savo mokyklą susirinko ir gražus būrys aštuntokų, kurie rudenį tęs mokslą Telšių gimnazijose.

Džiugi mokslo metų užbaigimo šventė visiems 5-8 klasių mokiniams vyko aktų salėje. Šventės pradžioje visą bendruomenę subūrė nuskambėjęs mokyklos himnas. Visus mokinius ir mokytojus pasveikino mokyklos direktorė Alma Mikienė. O prabėgę mokslo metai buvo turiningi, darbingi ir sėkmingi. Mokyklos direktorė išdalijo visą šūsnį padėkų mokiniams bei juos ruošusiems mokytojams už puikius pasiektus rezultatus dalykinėse  olimpiadose ir konkursuose, geriausiai mokyklą lankiusiems mokiniams, aktyviems mokyklos renginių organizatoriams.

Su mokykla šią birželio dieną atsisveikino ir 57 aštuntokai. Jie palikdami „Germantą“ parodė sukurtą filmuką apie mokykloje praleistas dienas, padėkojo mokytojams posmais ir gėlėmis. Išėjusius aštuntokus primins po mokyklos langais augantis jų pasodintas medelis ir mokyklos sode palikti meniškai išgražinti, spalvingi inkilai, į kuriuos pavasariais vis grįš paukščiai. O juk grįžta ne tik paukščiai – į savo mokyklą iš kitų mokyklų atskuba jos pasiilgę buvę mokiniai….

Visų mūsų mokinių, sugrįšiančių tęsti mokslo ir palikusių savo mokyklą, laukia smagios atostogos. Tebūna jos visiems saugios, saulėtos, šiltos, kupinos įdomių užsiėmimų, naujų atradimų!

Visiems labai labai gražios vasaros! Iki susitikimo rudenį!

                                                                                                             Jaunosios žurnalistės

 

 

 

Projektas „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis”

Straipsneliai pagal temas