Pradžia » Renginiai » Tradiciškai – visi prie Germanto!

Noriu paskaityti apie

Tradiciškai – visi prie Germanto!

Jau keleri metai mūsų progimnazijos 5-8 klasių mokiniai laukia tradicinės sveikatingumo dienos prie Germanto ežero. Smagu išeiti iš mokyklos, pabūti gamtoje, draugiškai varžytis įvairiose rungtyse. Šiemet judumo ir sveikos mitybos diena – birželio 20-oji.

Ūkanotą ir šaltoką rytą prie Germanto ežero susirinko gausus būrys mokinių iš „Germanto“. Gerai ir linksmai nusiteikę kiekvienos klasės mokiniai pirmiausiai išsirikiavo ir kūrybingai prisistatė. Po to klasių laukė įdomios veiklos, rungtys. Kiekvienos klasės komanda turėjo išspręsti kryžiažodį, nupinti kuo ilgesnę draugystės virvę iš drabužių, turimų su savimi daiktų, išlankstyti popierinį lėktuvėlį ir kuo toliau jį nuskraidinti, sportinėse estafetėse parodyti savo vikrumą. Visiems dalyviams daug emocijų ir azarto sukėlė virvės traukimas. Mokiniai atidavė visas jėgas traukdami virvę, kad tik nugalėtų kitą komandą…

Šventišką dieną vainikavo skanios vaisių vaišės ir klasių komandų apdovanojimai. Visiems – sekėsi gerai, bet geriausiai – 7b ir 8b klasės komandoms. Jos pelnė net po 4 nominacijas. 7b klasės komanda buvo greičiausia klasė, stipriausia klasė, draugiškiausia klasė. Jiems taip pat pavyko pasiekti lėktuvėlio skraidinimo rekordą – jis nuskriejo daugiau kaip 10 metrų! 8b klasės komanda pelnė stipriausios komandos, greičiausios komandos, gausiausiai susirinkusios klasės nominacijas. Jie taip pat didžiavosi geriausiai išsprendę kryžiažodį ir pavadinti „Germanto“ protais.

Smagi šventė visiems dovanojo daug gerų emocijų, bendrystės ir draugiškumo pajautimą, puikią nuotaiką. Kaip džiugu, kad mūsų progimnazijos mokiniai susirenka į tokią šventę!

Jaunosios žurnalistės

Projektas „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis”

Straipsneliai pagal temas