Pradžia » Renginiai » Beldžiasi Kalėdos

Noriu paskaityti apie

Beldžiasi Kalėdos

Ko nedžiugina Kalėdos? Kam nepatinka jų laukti? Turbūt ši šventė gražiausia dar  yra ir  dėl savo ilgo laukimo  – 4 savaites trunkančio  Advento. Per Adventą susikaupiame, susimąstome, nuskaidrėjame širdimi,  prisimename artimuosius.

Ir mūsų mokyklos bendruomenė gražiai keliavo į Kalėdas. Keturis antradienius mokytojų K. Dargevičienės ir R. Garbenienės paruošti mokiniai sukvietė mokytojus trumpai stabtelėti, pabūti su savimi ir su kitais. Ansamblis „Jaunieji germantukai“, skaitovai šeštokai Vytautas V. ir Emilija K. dovanojo mielų, šiltų akimirkų. Prie Advento vainikų žvakių skleidžiamos šviesos ir šilumos prasmingi poetiški žodžiai, biblinės  tiesos apie gėrį, dėmesį artimiesiems, pasaulio grožį ir tikrąją Kalėdų prasmę bei skambūs dainininkų balsai visus klausančiuosius užbūrė, pakylėjo, maloniai sujaudino….Užliejo bendrystės jausmas visiems giedant „Aleliuja“ ar „Tyli naktis“..,.

Skubantis laikas  nusinešė metus… Sutinkame Kalėdas. Tegul Kūčių, šventų Kalėdų dvasia aplanko visų mūsų bendruomenės narių namus….Tegul juose gyvena meilė, gėris, šiluma, nuoširdumas, santarvė ir  taika. O didžiausios dovanos – sveiki, besišypsantys ir  mylintys artimieji! Jaukių švenčių mums visiems!

                                                                                                          Jaunosios žurnalistės

 

Projektas „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis”

Straipsneliai pagal temas