Pradžia » Renginiai » Edukacinė išvyka į Šiaulius

Noriu paskaityti apie

Edukacinė išvyka į Šiaulius

Birželio 10 d. 8a klasės mokiniai kartu su auklėtoja išvyko į edukacinę kelionę. Šiauliuose mokinių laukė edukacinis užsiėmimas ir jėgų išbandymas pabėgimo kambariuose..

„Saldžioji“ edukacija vyko šokolado fabrike „Rūta“. Aštuntokai aplankė  Šokolado muziejų, susipažino su beveik keturių tūkstantmečių metų šokolado istorija, sužinojo apie pirmuosius Lietuvos saldainių fabrikus. Moksleiviai patys gamino šokoladinius skanėstus, atrado saldainių gamybos subtilybes, žiūrėjo filmą apie „Rūtos“ fabriko veiklą, saldainių gamybą.

Kita pramoga, suteikusi kvapą gniaužiančių nuotykių, su įprastame pasaulyje nematytais galvosūkiais, vyko pabėgimo kambariuose „Quest room“. Kambariuose buvo daugybė užduočių, todėl kiekvienas komandos narys galėjo surasti „savo“ galvosūkį, kurį išsprendęs sulauks kitų komandos narių sveikinimų ir pripažinimo. Komandai įveikti sudėtingus pabėgimo kambario iššūkius buvo didelis emocinis „apdovanojimas“. Tai lyg lobio ieškojimas, tik tikslas – ištrūkti. Tai nuostabi komandos formavimo veikla.

Namo grįžome pilni gerų įspūdžių, žinių ir saldžių lauktuvių.

 

Mokytoja E. Račkauskienė

 

 

Projektas „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis”

Straipsneliai pagal temas