Pradžia » Renginiai » Naktis, kai nesinori miego

Noriu paskaityti apie

Naktis, kai nesinori miego

….yra per mokslo metus tokia naktis, kai neima miegas, o norisi kažką veikti, daryti, bendrauti su draugais Ir ta naktis ne namuose, ne savo įprastoje aplinkoje, o…. mokykloje. Tai laukiamas renginys „Naktis mokykloje“, į kurį bilietą gauna tie mokiniai, kurie pasiekia geriausių mokymosi rezultatų. Po pertraukos tokia veiklų ir įdomybių naktis mūsų mokykloje 5-8 klasių geriausiems mokiniams (po 5 iš kiekvienos klasės) buvo šeštadienio naktis.

Vakare susirinkę  pakylėtai nusiteikę mokiniai pirmiausiai susipažino su nakties veiklomis, kurias pristatė mokinių klubo atstovai.  Visi dalyviai buvo suskirstyti į komandas, Išradingi mokiniai sugalvojo  pavadinimus ir šūkius, Visi tapo „Flamingų“, „Pimpačkiukų“, „Baltų debesų“, „Raudonųjų  musmirių“, „Mėlynių:“ ar  „Žaliųjų žirnelių“ nariai, Komandos atlikdamos įvairias užduotis rungėsi tarpusavyje.  „Nakties mokykloje“ dalyviai išbandė jėgas protmūšyje.  Smagu buvo žaisti „Bulvę“. Daug garsių emocijų liejosi po visą mokyklą žaidžiant orientacinį žaidimą, slėpynes. Kam patinka šokti, nuotaikingai judėjo pagal mėgstamą muziką. Visą savo fantaziją ir kūrybinę energiją mokiniai atskleidė kurdami filmus ir juos pristatydami. Visos komandos stengėsi, bet nugalėtojais tapo „Flamingų“ komanda.  Patys ištvermingiausi mokiniai jau vėlią naktį žiūrėjo dar filmą „Adomo projektas“.

Kas migęs, o kas nė bluosto nesudėjęs, bet kiekvienas su geromis emocijomis ryte išskubėjo į namus. Tikriausiai visi į savo minkštas lovas kompensuoti naktis miego…. Smagu mokykloje ne tik mokytis, bet ir praleisti įdomų laiką naktį. Visi renginio dalyviai dėkoja mokytojui Andriui Kinčinui, socialinėms pedagogėms Danutei Lekavičienei ir Laimai Berenienei, kartu praleidusiems naktį mokykloje.

 

                                                                                                        Jaunosios mokyklos žurnalistės

Projektas „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis”

Straipsneliai pagal temas