Pradžia » eTwinning » Nacionalinių Kokybės Ženklelių apdovanojimų renginys 2021

Noriu paskaityti apie

Nacionalinių Kokybės Ženklelių apdovanojimų renginys 2021

Rugpjūčio 30 dieną Vilniuje vyko programos „eTwinning“ projektų apdovanojimų šventė. Šventėje dalyvavo ir buvo apdovanojami mokytojai vykdę programos „eTwinning“ projektus ir gavę nacionalinius kokybės ženklelius.

Renginio metu geriausi vykdyti projektai buvo pristatomi stenduose. Renginyje buvo pristatytas mūsų mokykloje vykdyto projekto „Sm@rt Researchers“ stendinis pranešimas, šį projektą vykdė trys mokytojos su savo mokiniais: D. Grevienė, L. Einikytė ir G. Raudonienė. Projekto mokytojos ir mokiniai buvo apdovanoti Nacionaliniais kokybės ženkleliais.

Renginį atidarė Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos kancleris ir Švietimo mainų paramos fondo direktorė Daiva Šutinytė.  Renginyje tradiciškai išdalinti programos „eTwinning“ nacionaliniai apdovanojimai: Nacionaliniai kokybės ženkleliai, nacionalinio konkurso „Geriausias Lietuvos „eTwinning“ projektas 2021” ir programos „eTwinning“ mokykla“ 2021-2022 pažymėjimai.  Šventės dalyviai išklausė mokslų daktarės neuromokslo srityje, elgesio mokslų ekspertės Dalios Bagdžiūnaitės pranešimo „Neurolyderystė: kaip skatinti motyvaciją bei sąmoningai priimti sprendimus?“.

Nacionaliniame geriausio „eTwinning” projekto konkurse laimėtojais tapo 15 projektų ir juos kūrusių mokytojų.  Labai džiugu, kad ir šiemet mūsų mokykla parsivežė vieną iš jų „eTwinning“ nacionalinio konkurso  „Geriausias Lietuvos „eTwinning“ projektas 2021“ nugalėtojų diplomą. Juo apdovanotas  mūsų mokyklos mokytojos G. Raudonienės vykdytas projektas „Enjoy English and Speak from the Heart“. Renginys baigėsi linksma koncertine programa, kurioje populiariausias dainas atliko grupė „Rondo“.

Mokytoja G. Raudonienė

Projektas „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis”

Straipsneliai pagal temas