Pradžia » eTwinning » Tarptautinis eTwinning projektas „WEBA”

Noriu paskaityti apie

Tarptautinis eTwinning projektas „WEBA”

„Web 2“ įrankių naudojimas yra labai svarbus mokytojams ir mokiniams, ypač nuotolinio mokymo procese. Todėl šis projektas sukurtas tam, kad suprastume, kaip efektyviau naudoti „web 2“ įrankius. Šiame projekte mes stengsimės gilinti savo mokinių skaitmeninę kompetenciją. Projekto tikslas yra suteikti galimybę mokiniams efektyviai naudoti „Web 2“ įrankius, efektyviau naudoti informacines technologijas, sukurti nuotolinio mokymo kurso turinį ir dalytis šiuo turiniu su kitais.
 Šiame projekte dalyvauja mūsų mokyklos 7a klasės mokiniai ir jau nuo projekto pradžios jie naudojasi Twinspace platforma, kurioje rašydami susipažįsta su draugais ir išreikia savo nuomonę apie technologijas ir jų naudojimą ugdymo procese. Naudodamiesi Canva programa mokiniai kūrė projekto logotipus, jais pasidalino Padlet sienelėje ir joje rašė komentarus bei balsavo už projekto logotipą.
Web 2 įrankių yra daug, todėl šiame projekte bandysime atrinkti tuos svarbius, kurie padeda mokytis, kai ugdymas vyksta nuotoliniu būdu.
Mokytoja G.Raudonienė

Projektas „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis”

Straipsneliai pagal temas