Pradžia » Be kategorijos » Moliūgų fiesta

Noriu paskaityti apie

Moliūgų fiesta

    Ruduo – gražus ir turtingas metų laikas. Ne vienas džiaugiasi užaugintu derliumi, skaičiuoja moliūgus. Kas juos ruošia žiemai, kas verda gardžią sriubą ar kepa kvapnius pyragus. O ne vienam juos patinka išskaptuoti ir paversti šviesą skleidžiančiu linksmu, o gal bauginančiu objektu…

     Šiemet Mokyklos taryba (pirmininkė mokytoja I. Kavaliūnienė) pakvietė visą mokyklos bendruomenę organizuoti renginį „Šviečiantys moliūgai“. Visos klasės noriai įsijungė į veiklą. Nešė į mokyklą savo ar giminaičių, kaimynų daržuose užaugintus moliūgus, kurie buvo išmoningai ir kūrybingai išpjaustyti, išraižyti, papuošti – paruošti tapti šviečiančiais moliūgais. Gražuoliai moliūgai išsirikiavo ant laiptų, vedančių į mokyklą. Sutūpė didžiuliai moliūgai, mažesni ir visai mažiukai… Iš viso jų net 167! Gražu, kai vakare šviečia moliūgėliai, o niūrią rudens dieną praskaidrina geltona, oranžinė jų spalva. Net ir praeiviai atkreipė dėmesį į mūsų moliūgus, atėjo apžiūrėti, pasigrožėti.

Mokiniai per dailės pamokas piešė įvairius  moliūgus. Iš jų darbų buvo sukurta graži foto sienelė. Visi norintys galėjo fotografuotis.

Dėkojame visiems mokiniams, tėveliams, seneliams ir kitiems, padėjusiems sukurti šviesos, spalvų, geros nuotaikos šventę.

 

                                                                                                      Jaunieji žurnalistai

 

 

Projektas „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis”

Straipsneliai pagal temas