Pradžia » Renginiai » Neįprasta Rugsėjo 1-oji

Noriu paskaityti apie

Neįprasta Rugsėjo 1-oji

Kaip ir kasmet, rudenėjančiu taku atskuba Rugsėjo 1-oji  – mokiniams, tėveliams ir mokytojams svarbi diena. Tačiau šiemet Rugsėjo 1-oji kitokia: be didelio visos bendruomenės susibūrimo mokyklos kieme, be svečių, be gražiai skambančių pirmokėlių posmų, be gausių sveikinimo kalbų…. Tačiau, kaip ir įprasta, šią dieną norėjosi bendrauti, susitikti draugus, pasakoti vasaros įspūdžius.

Tad nors ir kitokia, Rugsėjo 1-oji išliko šventiška ir džiugi. Visi mokiniai susirinko į išpuoštas savo klases, kur bendravo su mokytojomis ir auklėtojais. Mokiniai ir juos atlydėję tėveliai maloniai nustebo išgirdę nuoširdžius mokyklos administracijos ir mokytojų  virtualius sveikinimus, linkėjimus – buvo sukurtas šventinių sveikinimų filmukas. Nors ir šventė, šią dieną mokiniai ir tėveliai buvo supažindinti su mokykloje pasikeitusia tvarka, kurios būtina laikytis pandemijos metu.

Prasidėję mokslo metai neramūs. Turime stengtis saugoti save ir kitus, mokytis esamomis sąlygomis. Atsakomybė ir supratingumas šiais mokslo metais labai reikalingi.

Sėkmingų, įdomių ir  saugių mokslo metų visai „Germanto“ bendruomenei!

                                                                                              Jaunųjų žurnalistų būrelis

Projektas „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis”

Straipsneliai pagal temas